#pun_wrap #pun #pun-index #pun-title.section #title-logo-table tbody #title-logo-tr .title-logo-tdl {background-image: url("http://www.leohao.ru/files/image000129.jpg"); background-repeat: repeat; background-position: center center; }

Орден Лицалів Потужного Столу Могили

Объявление

ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ !!! Повідопляю, що тренування проходять в Гідропарку, там де тренажери. розклад : субота 11.00 - ... -є халявна вода, купа усього... :) усіх раді бачити ! МОЯ СТОРІНКА НА ПРОДАЖ ВИРОБІВ http://batig.eto-ya.com/

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Орден Лицалів Потужного Столу Могили » Про нас... » наші розробки, роботи, ідеї...

наші розробки, роботи, ідеї...

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

все що ми створили власними руками та яке ефективне на практиці...

- вирощуємо, виробляємо та культивуємо Українське... ! :)

0

2

власна розробка ефективного непалевного, батога компактного і короче більш-менш красифого та золотого... :)

на поясі носьться без проблем + кишеня... :) !

0

3

в пошуках ідеалу... СИМБІОНТ.

цепяшка з 1метр влізає в кишеню джинсів без проблем... :)
+ хлопає такий батіг ... я б сказав дуже і дуже не погано !!!

0

4

цепний батіг.   по українськи - тальний батіг.

ПЛЮСИ :
- потужний,
-ДУЖЕ компактний в складеному вигляді,
- гарно замотується,
-досить непогано хлопає,
МІНУСИ :
- важкуватий,
- виконати хлопок можна лише за ідеально правильної траекторії та лише в кількох позиціях, тобто лише кілька ударів дають звук,
- повільний,
- специфіка роботи не батожна а цепна !

Висновок :
з рештою, не зважаючи на мінуси такий батіг має право на існування на вулиці і доволі легальний оскільки це цеп.
використав ідеї у створенні : Гюнтер  (Артем) , Сашка, та трошки свого.
- якщо зважати що основною задачею доло додати хлопок цепку а також зберегти аргономіку та потужніть - думаю мені вдалося !
але це далеко не припинення моїх експериментів і я прагну ще !

0

5

...
сплів такий ось батожок з кож.заму, купив штани на секонді на вигляд нові взагалі, по 10грн. штука... ! :)

плів так : центр мотузок, наверх - 4 полоски, наверх - 12 полосок, наверх - 6 полосок.

0

6

отаке робиться за 1 вечір, з непотрібної нікому курточки шкіряної що валяється на смітнику ! :)

0

7

... якщо шкыри мало, ы терпыння ы часу теж не особо, то э така штука як нагайка та волчатка та усяка ынша дребыдень на яку менше часу та матерыалу йде, отож в студыю новы своъ доробки вам на очы викидаю...

1) волчатка, а скоріше вже на офіцерський стек тягне, зроблена з багатьох шарів плетіння струн гітарних , ізоленти та шкіри.
- при робіті дуже класно лягає в руку та дошкулях хлопунцем, в якому немає свинцю, але є кільце з струн та шкіри.

2) фотка присвячена нагайці по кубанському стилю тобто ручка обплетена і плавно переходить в саму пліть нагайки.

3) фотка нагайки донського типу, має мавп'ячий кулак з підшипником в хлопунці а також має суглоб - з'єднання ручки з пліттю.
- ваща у використанні але має свої переваги. близько метра довжиною, гарно захоплює кінчівки...:)

0

8

мій ножик! :)

0

Вы здесь » Орден Лицалів Потужного Столу Могили » Про нас... » наші розробки, роботи, ідеї...

создать форум