все що ми створили власними руками та яке ефективне на практиці...
- вирощуємо, виробляємо та культивуємо Українське... !
Орден Лицалів Потужного Столу Могили |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Орден Лицалів Потужного Столу Могили » Про нас... » наші розробки, роботи, ідеї...
все що ми створили власними руками та яке ефективне на практиці...
- вирощуємо, виробляємо та культивуємо Українське... !
власна розробка ефективного непалевного, батога компактного і короче більш-менш красифого та золотого...
на поясі носьться без проблем + кишеня... !
в пошуках ідеалу... СИМБІОНТ.
цепяшка з 1метр влізає в кишеню джинсів без проблем...
+ хлопає такий батіг ... я б сказав дуже і дуже не погано !!!
цепний батіг. по українськи - тальний батіг.
ПЛЮСИ :
- потужний,
-ДУЖЕ компактний в складеному вигляді,
- гарно замотується,
-досить непогано хлопає,
МІНУСИ :
- важкуватий,
- виконати хлопок можна лише за ідеально правильної траекторії та лише в кількох позиціях, тобто лише кілька ударів дають звук,
- повільний,
- специфіка роботи не батожна а цепна !
Висновок :
з рештою, не зважаючи на мінуси такий батіг має право на існування на вулиці і доволі легальний оскільки це цеп.
використав ідеї у створенні : Гюнтер (Артем) , Сашка, та трошки свого.
- якщо зважати що основною задачею доло додати хлопок цепку а також зберегти аргономіку та потужніть - думаю мені вдалося !
але це далеко не припинення моїх експериментів і я прагну ще !
...
сплів такий ось батожок з кож.заму, купив штани на секонді на вигляд нові взагалі, по 10грн. штука... !
плів так : центр мотузок, наверх - 4 полоски, наверх - 12 полосок, наверх - 6 полосок.
отаке робиться за 1 вечір, з непотрібної нікому курточки шкіряної що валяється на смітнику !
... якщо шкыри мало, ы терпыння ы часу теж не особо, то э така штука як нагайка та волчатка та усяка ынша дребыдень на яку менше часу та матерыалу йде, отож в студыю новы своъ доробки вам на очы викидаю...
1) волчатка, а скоріше вже на офіцерський стек тягне, зроблена з багатьох шарів плетіння струн гітарних , ізоленти та шкіри.
- при робіті дуже класно лягає в руку та дошкулях хлопунцем, в якому немає свинцю, але є кільце з струн та шкіри.
2) фотка присвячена нагайці по кубанському стилю тобто ручка обплетена і плавно переходить в саму пліть нагайки.
3) фотка нагайки донського типу, має мавп'ячий кулак з підшипником в хлопунці а також має суглоб - з'єднання ручки з пліттю.
- ваща у використанні але має свої переваги. близько метра довжиною, гарно захоплює кінчівки...
мій ножик!
Вы здесь » Орден Лицалів Потужного Столу Могили » Про нас... » наші розробки, роботи, ідеї...